26

Odp: O przyszłości i SI

Fantastycznie, widzę że służy. Ja dopiero kilka dni temu odkryłem netdata. Jach chciałem zobaczyć jakie jest wykorzystanie mini pc przy galerii Lychee v7.

TP-Link TL-WDR4300 Mod, CPU 700MHz, Flash 16 MB, Gargoyle 1.5.11.4, extroot + dysk zewnętrzny Samsung (S2), kamerka MS LifeCam HD-5000
TP-Link TL-WR1043ND Mod, RAM 64 MB, chłodzenie pasywne, Gargoyle 1.5.10.14, extroot, kamerka Logitech HD Webcam C270

27

Dawno porzuciłem netdata. Za dużo danych wyświetla smile

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

28

Zgadza się. Jak to Twoje będzie działać na openwrt, to chętnie skorzystam. Aczkolwiek nie ma z tym ciśnienia i potrzeby żebyś specjalnie to robił pod openwrt. Bez tego przeżyje.

TP-Link TL-WDR4300 Mod, CPU 700MHz, Flash 16 MB, Gargoyle 1.5.11.4, extroot + dysk zewnętrzny Samsung (S2), kamerka MS LifeCam HD-5000
TP-Link TL-WR1043ND Mod, RAM 64 MB, chłodzenie pasywne, Gargoyle 1.5.10.14, extroot, kamerka Logitech HD Webcam C270

29

To jest pod openwrt smile

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

30

Z mojego doświadczenie z AI (SI) wynika na razie tyle, że bez wiedzy i weryfikacji z naszej strony AI potrafi ładnie i przekonująco opowiadać bzdury. Natomiast przy odrobinie wiedzy i logiki jest niezłym wsparciem, choć nadal przegrywa z ludzką logiką i doświadczeniem. Największą wadą AI, jest podawanie rozwiązań, kiedy nie posiada wszystkich danych (choć wina w tym przypadku leży tez po stronie użytkownika smile )