Odp: Serwer Zyxel NSA310S - pomoc w powrocie do oryginalnego softu.
Pokaż screenshot z ustwień. Tylko tyle co napisałeś.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Serwer Zyxel NSA310S - pomoc w powrocie do oryginalnego softu.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pokaż screenshot z ustwień. Tylko tyle co napisałeś.
Wsadziłem dysk, który mi się napatoczył. Jest tam zainstalowany windows z dwiema partycjami. System plików to NTFS.

Nie masz przecież zasobu test1 jak napisałeś wcześniej. masz DANE1, dysk2 i Dysk3.
Tak, na potrzeby forum podałem taką nazwę ale kombinowałem już z różnymi i do screena poszły takie a nie inne.
Wiesz że jak będziesz tak robił to dane się nie kleją i jak chcesz pomoc uzyskać?
No myślałem, że problem nie leży w nazwach, tylko że coś źle robię. Myślałem, że czy to test1 czy Dysk3 to tylko nazwa. Na próbę wgrałem wersję 15 i działa tak jak chciałem ![]()
Jestem techniczny. Diagnozuje problemy na podstawie przedstawionych danych i doświadczenia, nie szklanej kuli i obietnic. Jeżeli ktoś pokazuje błędne dane to jednoznacznie dla mnie one są problemem i nie będę się domyślał że ktoś coś robi po swojemu.
OK, przepraszam. Nie sądziłem, że treść nazwy (bez polskich znaków i spacji) jest taka ważna.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Serwer Zyxel NSA310S - pomoc w powrocie do oryginalnego softu.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc