Odp: Netgear r6220 - przywracanie oryginalnego oprogramowania
Te z Allegro są często mocno zajechane.
A kernel zgłasza w ogóle jakieś błędy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Netgear r6220 - przywracanie oryginalnego oprogramowania
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wndr4300 też nie wstaje po aktualizacji sysupgrade z 19 do 21, trzeba przez tftp robić.
Mówisz o tej metodzie ?
https://kb.netgear.com/000059633/How-to … FTP-client
Od tego sprzedawcy juz brałem te routery. Pierwszy który kupiłem w poniedziałek, ma naklejkę 'sprawdzono pod względem technnicznym 19.01.2022, a drugi co zamówiłem w czwartek 22.07.2021.
Ostatni od tego sprzedawcy zamawiałem na początku września 2021 i poszło bez problemu.
albo zostane na na najnowszym gargoyle albo 19.07 luci.
Raczej nikt ich nie sprawdza pod OpenWrt, tylko z grubsza na OFW.
Możesz też zrobić tak: zamów sobie ze cztery sztuki, wgraj OpenWrt i potestuj, a te, z którymi są problemy, oddaj.
Albo po prostu szukaj sprzętu bez NAND-u, bo on jest po prostu zawodny (a już bootowanie z niego to loteria).
Raczej nikt ich nie sprawdza pod OpenWrt, tylko z grubsza na OFW.
Możesz też zrobić tak: zamów sobie ze cztery sztuki, wgraj OpenWrt i potestuj, a te, z którymi są problemy, oddaj.
Albo po prostu szukaj sprzętu bez NAND-u, bo on jest po prostu zawodny (a już bootowanie z niego to loteria).
Jaki sprzęt teraz szukać? Co polecasz
Bez NAND-u, ale z 32 MB flashem, to np. Archer C2600, ZyXEL NBG6617, Fritz 4040.
Te dwa pierwsze raczej trudne do upolowania.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Netgear r6220 - przywracanie oryginalnego oprogramowania
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc