Odp: Archer C6
I jak masz teraz po restarcie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Archer C6
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No 5 GHz działa ale bardzo wolno gorzej niż na 2.4
Dobra rozbujał się ale pytanie teraz czy potrzebuje co dodatkowo by dzięki niemu przesyłać obraz na telewizor? Bo nie działa...
Nie mam pojęcia jakiej technologi używa twój TV żeby przesyłać obraz. Sprawdź najpierw z czym ci przyszło się zmierzyć.
Nie mam pojęcia jakiej technologi używa twój TV żeby przesyłać obraz. Sprawdź najpierw z czym ci przyszło się zmierzyć.
Bardziej to mi chodzi czy w openwrt trzeba coś włączyć bo ona urządzenia są połączone ta sama siecią a nie chce się łączyć.
Możesz pingować urządzenia między sobą?
Możesz pingować urządzenia między sobą?
Możesz bardziej łatwiejszym językiem ? Nie rozumiem...:-( telewizor jest w tej samej sieci i telefon i nie chce na tv być wyświetlony obraz z telefonu
Ściagnij sobie coś na telefon co umożliwia robienie pingów i zrób ping na adres telewizora. Zobacz czy odpowiada.
Ściagnij sobie coś na telefon co umożliwia robienie pingów i zrób ping na adres telewizora. Zobacz czy odpowiada.
No chyba działa ;-)
https://zapodaj.net/2df02b11d4feb.jpg.html
Więc z punktu widzenia systemu oba są połączone i widzą się między sobą. Nic po stronie routera nie masz do ustawienia pod tym względem.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Archer C6
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc