Odp: Tplink mr3020, zaktualizowalem firmware, hasło do panelu.
ok, zaraz to zrobię, ostatnie pytanie, który plik mam wgrywać
mr3020nv1_en_3_17_2_up(150921).bin
czy mr3020v1_tp_recovery.bin
czy bez znaczenia?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Tplink mr3020, zaktualizowalem firmware, hasło do panelu.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok, zaraz to zrobię, ostatnie pytanie, który plik mam wgrywać
mr3020nv1_en_3_17_2_up(150921).bin
czy mr3020v1_tp_recovery.bin
czy bez znaczenia?
Oba to to samo, jeden ma już nazwę taką jak trzeba dla recovery dla uboota.
Poszło, dzięki.
Router ma dwie wewnętrzne anteny wifi. Orientuje się ktoś może która jest do standardu b+g ?
Obie. Jak będziesz chciał zapytać dlaczego to poszukaj hasło "antenna diversity"
Okazuje się że w tym modelu pracuje tylko ANT2, ANT1 nie jest do niczego podłączona. Wiec nie było problemu z zamontowaniem RPSMA
Panowie chciałbym odświeżyć temat. Router wykorzystałem aby dostarczyć internet do dekodera satelitarnego NBox BSLA, problem w tym że co jakiś czas dekoder traci połączenie z routerem. Po włączeniu testu sieci w dekoderze Adres IP Niepotwierdzony i Nameserwer (DNS) Niepotwierdzony. Jest to na 100% wina TP-linka bo z innym routerem działa dobrze. Do tego zastosowania pasuje mi ten model TP-link bo jest b. mały i pobiera tylko 1 W mocy. Czy to może być wina oprogramowania w nim? Działa w tej chwili na fabrycznym. Czy raczej problem sprzętowy? Chciałbym przetestować jeszcze na innych firmware. Możecie wskazać link do pełnej wersji Gargoyle z obsługą modemów? Na koniec wgram znów MiFi i na nim jeszcze raz sprawdzę.
http://dl.eko.one.pl/gargoyle-pl/attitu … nt/ar71xx/
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Tplink mr3020, zaktualizowalem firmware, hasło do panelu.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc