Odp: Gargoyle
Powiem jak jest. Daje komuś tablet bo musi mieć podgląd na kamerkę (opieka nad osobą starszą) jednak gdy weźmie pokaż hasło, na tym tablecie, to pokaże hasło.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Gargoyle
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powiem jak jest. Daje komuś tablet bo musi mieć podgląd na kamerkę (opieka nad osobą starszą) jednak gdy weźmie pokaż hasło, na tym tablecie, to pokaże hasło.
Czekaj, a co ma podgląd z kamery z tym wspólnego? Chodzi Ci o kamerę na usb którą oglądasz w gui gargoyle? Więc nie zapamiętuj haseł i oglądaj wideo na osobnym linku, nie w gui.
Kamerę mam na WiFi. Łączy się z routerem i by zwiększyć zasięg przekazuje zasięg do drugiego routera. Ponieważ mam internet LTE, to mam limity i chciałbym to załatwić poprzez sieć. Nie chciałbym by druga osoba podejrzała hasło i ewentualnie na routerze nr. 1 (głównym) po wpisaniu tego hasła korzystała z internetu. GUI to jest główne menu ?
Więc jeszcze raz: nie zapamiętuj hasła w przeglądarce. Po co dajesz tej osobie dostęp do gargoyle?
Tablet by połączyć się z moim Wifi (router czy czy 2) potrzebuje hasła, które które chyba może na urządzeniu podejrzeć ? Hasło do internetu z routera nie gargoyle
Pisałem już, ustaw sobie ręcznie w konfigu inne hasło.
Ale nie wiem, w którym miejscu ustawić na routerze 2 (kopi) hasło.
W /etc/config/wireless, sekcja w której masz "option mode ap"
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Gargoyle
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc