76 (edytowany przez manek75 2020-05-04 20:38:36)

Odp: TP Link WDR 4300 Luci oscam...

Nie spoko mam wszystko i wszystko zainstalowane. OK Chodziło mi o zakładka download i potem gargoyle i np ath79 i tyle, ale ok. Dzięki za super robote. Pozdrawiam

77

Dlaczego nie można zainstalować oscam z mniejszym numerem niż ten posiadany. Otrzymuję komunikat: not downgrading package

78

Odinstaluj pakiet, nie rób update repozytoriów, zainstaluj ręcznie starszą wersję.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

79

Wrzucam ręcznie paczkę z .ipk do katalogu tmp. Potem robię opkg install *.ipk. i nic z tego jw.

80

Potem robisz opkg install /tmp/i-tu-pełna-nazwa a nie *.ipk. Całość, to co wpisujesz i to co wyświetla  później na konsoli.

81 (edytowany przez mj35 2020-05-12 16:02:27)

Chciałem tylko zauważyć że najnowsze kompilacje os cam nie zawierają opcji: Init card in CAK7 mode. Co automatycznie uniemożliwia odpalenie caid 1813. Takie #zostańwdomu zabawy.

82

Nie wiem o czym piszesz, ale w źródłach cak7 zawarte jest dla reader nagra. A to jest wkompilowane.  Chyba się pomyliłeś bo wcześniej używałeś może oscama z testowymi łatkami. A tych nigdy w "oficjalnym" oscamie nie było.

83

Cezary napisał/a:

Nie wiem o czym piszesz, ale w źródłach cak7 zawarte jest dla reader nagra. A to jest wkompilowane.  Chyba się pomyliłeś bo wcześniej używałeś może oscama z testowymi łatkami. A tych nigdy w "oficjalnym" oscamie nie było.

Przepraszam Panie Cezary.
Myślę że jednak nie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60fb3c767ef0.png

84

Nadal nie wiem o czym piszesz. Co tam wg ciebie tam kiedyś było a teraz nie ma?

85

Cezary napisał/a:

Nadal nie wiem o czym piszesz. Co tam wg ciebie tam kiedyś było a teraz nie ma?

Nie ważne. Reasumując na tym nie odpalisz 1813.