Odp: TP Link WDR 4300 Luci oscam...
Nie spoko mam wszystko i wszystko zainstalowane. OK Chodziło mi o zakładka download i potem gargoyle i np ath79 i tyle, ale ok. Dzięki za super robote. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TP Link WDR 4300 Luci oscam...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie spoko mam wszystko i wszystko zainstalowane. OK Chodziło mi o zakładka download i potem gargoyle i np ath79 i tyle, ale ok. Dzięki za super robote. Pozdrawiam
Dlaczego nie można zainstalować oscam z mniejszym numerem niż ten posiadany. Otrzymuję komunikat: not downgrading package
Odinstaluj pakiet, nie rób update repozytoriów, zainstaluj ręcznie starszą wersję.
Wrzucam ręcznie paczkę z .ipk do katalogu tmp. Potem robię opkg install *.ipk. i nic z tego jw.
Potem robisz opkg install /tmp/i-tu-pełna-nazwa a nie *.ipk. Całość, to co wpisujesz i to co wyświetla później na konsoli.
Chciałem tylko zauważyć że najnowsze kompilacje os cam nie zawierają opcji: Init card in CAK7 mode. Co automatycznie uniemożliwia odpalenie caid 1813. Takie #zostańwdomu zabawy.
Nie wiem o czym piszesz, ale w źródłach cak7 zawarte jest dla reader nagra. A to jest wkompilowane. Chyba się pomyliłeś bo wcześniej używałeś może oscama z testowymi łatkami. A tych nigdy w "oficjalnym" oscamie nie było.
Nadal nie wiem o czym piszesz. Co tam wg ciebie tam kiedyś było a teraz nie ma?
Nadal nie wiem o czym piszesz. Co tam wg ciebie tam kiedyś było a teraz nie ma?
Nie ważne. Reasumując na tym nie odpalisz 1813.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TP Link WDR 4300 Luci oscam...
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc