Odp: Zakup WNDR4300, kilka pytań, zwłaszcza o kompatybilność z E3276.
Większy pożytek by był z tego Twojego bełkotu jakbyś wykombinował jak obejść ten problem - rzecz jasna programowo...![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zakup WNDR4300, kilka pytań, zwłaszcza o kompatybilność z E3276.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Większy pożytek by był z tego Twojego bełkotu jakbyś wykombinował jak obejść ten problem - rzecz jasna programowo...![]()
Większy pożytek by był z tego Twojego bełkotu jakbyś wykombinował jak obejść ten problem..
Jak się przyznasz do kłamliwego bełkotu w temacie resetu zasilania przy pomocy "usbreset" i przyznasz, że nie robiłeś żadnych pomiarów tylko kłamałeś na forum, to dostaniesz ode mnie rozwiązanie.
Ehhh...zawzięty burak...![]()
@build000: to ty cały czas obrażasz używając takich stwierdzeń. Dyskutuj normalnie bez wyzywania od razu od buraków.
Widzę Cezary, że jak zwykle stronniczo podchodzisz do tematu swojego koleżki - czyli jak rozumiem wyzywanie mnie od durni (czy zarzucanie kłamstw) kilka postów temu to jest "dopuszczalny limit buractwa dla buraków" ?![]()
Widzę Cezary, że jak zwykle stronniczo podchodzisz do tematu swojego koleżki - czyli jak rozumiem wyzywanie mnie od durni kilka postów temu to jest "dopuszczalny limit buractwa dla buraków" ?
Ja Cię nie wyzwałem, sam robisz z siebie durnia. To ogromna różnica.
Tak w ogóle to dla dobra tematu i tego forum radzę wycinać te przycinki i zaczepki od tego buraka oraz całą dalszą dyskusję...wszystkim zapewne pomogłoby to zrozumieć zagadnienie, a nie poznawanie naszych wzajemnych "sympatii".
Tak w ogóle to dla dobra tematu i tego forum radzę wycinać te przycinki i zaczepki od tego buraka oraz całą dalszą dyskusję...wszystkim zapewne pomogłoby to zrozumieć zagadnienie, a nie poznawanie naszych wzajemnych "sympatii".
Cenzura? Po co? Żeby zniknęły Twoje kłamliwe wypowiedzi? Miałeś nadzieję, że dyskusja dot. "usbreset" i Twoich bzdur szybko zniknie z pierwszej strony listy tematów i wszyscy zapomną? Dla mnie temat nadal jest otwarty i wciąż czekam na rozwiązanie... a tak naprawdę na Twoje przyznanie się do kłamstw. Kłamałeś i nadal to robisz. Skończ z tym, to może będzie Ci łatwiej na forach, na których spotykasz ludzi mądrzejszych i z większym doświadczeniem praktycznym.
Nie cenzura tylko po prostu ukrócenie tego Twojego chamstwa, buractwa i zaczepek bo nie pomaga to raczej nikomu w zrozumieniu i rozwiązywaniu problemów technicznych zgodnie z profilem tego forum, a robi jedynie ch...ą atmosferę i nic poza tym. Twoja propaganda o mnie, czy innych którzy myślą inaczej, niż Ty nic nie zmieni - jaki jest koń każdy widzi.
Tak - w tym temacie to na pewno Ci nie brakuje doświadczenia - tworzyć dym i nic więcej.
Nie cenzura tylko po prostu ukrócenie tego Twojego chamstwa, buractwa i zaczepek bo nie pomaga to raczej nikomu w zrozumieniu i rozwiązywaniu problemów technicznych zgodnie z profilem tego forum, a robi jedynie ch...ą atmosferę i nic poza tym. Twoja propaganda o mnie, czy innych którzy myślą inaczej, niż Ty nic nie zmieni - jaki jest koń każdy widzi.
Tak - w tym temacie to na pewno Ci nie brakuje doświadczenia - tworzyć dym i nic więcej.
I tym samym przyznałeś się do kłamstwa i bycia durniem. Szczere podziękowania ![]()
hehe - widzę, że nic nie zrozumiałeś - to chyba jest poza Twoją percepcją. Nie ma sensu kontynuować tej bezsensownej dysputy bo do niczego nie prowadzi - na pewno nie do rozwiązania problemu z USB w tym routerze/z tymi modemami. ![]()
hehe - widzę, że nic nie zrozumiałeś - to chyba jest poza Twoją percepcją.
Moja propozycja z tego postu http://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?p … 06#p153806 jest nadal aktualna.
Moja też - tak w skrócie to przestań już burakować.![]()
Moja też - tak w skrócie to przestań już burakować.
A jakiś argument, poza wycieczkami osobistymi, w tej dyskusji, to masz? Bo jak na razie, to mamy tutaj tylko jednego buraka. Takiego, który kłamie i obraża innych, tylko po to żeby się nie przyznać, że kłamał i nadal kłamie. A robisz (tak, mowa o Tobie) to tylko po to, żeby sobie podbudować własne ego.
pipek - już Ci to pisałem - spływa po mnie co mi wciąż inputujesz (i innym) i znów ponowię sugestię - zamiast bełkotać coś o swoich snach i wizjach na temat innych, może dla odmiany odnieś się merytorycznie do tego tematu - pamiętasz ? - złącze USB/WNDR4300/modemy komórkowe...![]()
pipek - już Ci to pisałem - spływa po mnie co mi wciąż inputujesz (i innym) i znów ponowię sugestię - zamiast bełkotać coś o swoich snach i wizjach na temat innych, może dla odmiany odnieś się merytorycznie do tego tematu - pamiętasz ? - złącze USB/WNDR4300/modemy komórkowe...
Wciąż czekam na publikację przez Ciebie wspomnianych wcześniej pomiarów, o których sam przecież pisałeś. To Ty unikasz udowodnienia swoich racji. Powód jest bardzo prosty - walisz ściemę, oscyloskopu w życiu nie widziałeś na oczy, a napięcia mierzysz telepatycznie... i to wszystko tylko po to żeby wyjść na jakiegoś guru w tematach, o których nie masz zielonego pojęcia. Tylko po co? Czujesz się jakiś niedowartościowany?
Czas najwyższy przyznać się do kłamstwa i przestać rozsiewać wokół siebie aury guru w tematach, o których masz blade pojęcie. Ale znając życie, zabraknie Ci odwagi i wyskoczysz z kolejnymi wycieczkami osobistymi i obelgami, nieprawdaż? ![]()
pipek - już się nie pogrążaj - nikt nikomu nic nie musi nic udowadniać (zejdź na ziemię) - Ty swoje wiesz, ja swoje - nie ma i nie będzie pkt. stycznych w tej dyskusji, bo mamy wyrobione zdanie o sobie na wzajem i nic tego nie zmieni - daj sobie już spokój i jak już to 2-krotnie wspomniałem - napisz coś konkretnego jak ominąć te problemy, które są poruszane w tym temacie - techniczne rzecz jasna o urządzeniach.
pipek - już się nie pogrążaj - nikt nikomu nic nie musi nic udowadniać - Ty swoje wiesz, ja swoje - nie ma i nie będzie pkt. stycznych w tej dyskusji bo mamy wyrobione zdanie o sobie na wzajem i nic tego nie zmieni - daj sobie już spokój i jak już to 2-krotnie wspomniałem - napisz coś konkretnego jak ominąć te problemy, które są poruszane w tym temacie - techniczne rzecz jasna o urządzeniach.
Ależ ja mam gotowe rozwiązanie.
Jest tylko jeden warunek: http://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?p … 06#p153806
Czekam(y).
Ale na co czekasz - na rozum ?...no to chyba już modlitwa potrzebna - nie mam takiej mocy sprawczej. Coś tam sobie uroiłeś i widzę, że ta konfabulacja mocno się rozwija...może ja wiem...do lekarza idź od tych spraw ?
Ale na co czekasz - na rozum ?...no to chyba już modlitwa potrzebna - nie mam takiej mocy sprawczej. Coś tam sobie uroiłeś i widzę, że ta konfabulacja mocno się rozwija...może ja wiem...do lekarza idź od tych spraw ?
Nie, czekam aż się przyznasz do bredni wyssanych w palca dotyczących tego, że "usbreset" powoduje "chwilowy" reset zasilania magistrali USB w WNDR4300. Wszyscy wiemy, że to bzdura i tylko Ty jeden nadal kurczowo trzymasz się tego kłamstwa... no tak, bo to Twoje kłamstwo ![]()
Nie wiem dokładnie o czym "dyskutujecie", ale dla zwykłego użytkownika, nooba linuksowego, "usbreset" pomaga odwiesić modem, więc w praktyce cel jest osiągnięty.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zakup WNDR4300, kilka pytań, zwłaszcza o kompatybilność z E3276.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc