26

Odp: OpenWrt Pirelli PRG-AV 4202N

No nic bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

27 (edytowany przez bartezz177 2015-03-31 17:17:27)

No tak se chciałem polepszyć że chyba wysypałem router.Po całej zabawie z gui Luci załadowałem obraz z oryginalnym softem i coś się wysypało bo jak już uda mi się wejść na router (na oryginalnym sofcie) co nie jest takie łatwe bo DHCP nie działa to na stronie startowej jest wersja softu 3.0.1 ale już wersja hardware pusta powinno pisać BRC6968.A żeby tego było mało to nie loguje mnie już jako superadmin tylko admin,jakiekolwiek zmiany w konfiguracji są niemożliwe bo nie ma przycisku ok zatwierdź,czyli klikam zakładkę np.reset factory default wchodzę ale nie mam ja kliknąć ok bo w menu na dole nie ma ikonki,guzika od powiedzenia i tak jest we wszystkich ustawieniach nic nie mogę zmienić,eh sam zły jestem na siebie że się za to brałem szkoda trochę tego router.
Pozdrawiam i przestrzegam hehe

28

Zresetuj do ustawień domyślnych i wgraj soft jeszcze raz.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

29

Próbowałem ,ale bez rezultatu,no chyba że masz jakiś inny pomysł na reset do ustawień domyślnych?

30

Przycisk lub w gui. Inna opcja to bootloader, ale pewnie kabla szeregowego nie masz.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

31

Przyciskiem reset nic nie daje,przez bootloader nie wiem jak,a kabelek szeregowy to może bym gdzieś znalazł ,ale to już się nie opłaca go reanimować,planuję w najbliższym czasie zakup TP-Linka 9980(na Fritza mnie nie stać) jakoś się przemęczę z Funboxem hehe.