Odp: Problem z bezpieczeństwem VPN
Więc użyj czystych obrazów po prostu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Problem z bezpieczeństwem VPN
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Więc użyj czystych obrazów po prostu.
Właśnie wrzuciłem czysty obraz ROOTER, bez żadnych ustawień, od zera. Chyba ter obrazy od ROOTERa nie są jednak dobre
Czystych, z openwrt.org. Nie modyfikacji dla modemów 3G...
Właśnie wrzuciłem czysty obraz ROOTER, bez żadnych ustawień, od zera. Chyba ter obrazy od ROOTERa nie są jednak dobre
Są dobre, sporo ludzi tego używa.
Poza tym, jak masz z tym obrazem problem to już prędzej wsparcie znajdziesz na ich forum niż tutaj.
To spróbuję jeszcze to samo zrobić pod czystym obrazem z LuCI. Jak nie pójdzie - to znaczy, że ja coś źle robię a jak pójdzie, to coś nie tak z ich obrazem.
@Cezary - dzięki za pomoc.
No i już wiem, że wykonując te same kroki na obrazie z LuCI pobranym stąd, interfejs WiFi zachowuje swoje ustawienia pod dopisaniu go do WWAN po restarcie. Na obrazie od ROOTERa nie. Może ma to jakiś związek z zaimplementowaną obsługą modemów 3G, które domyślnie stanowią interfejs internetowy? Nie wiem. Szkoda, bo fajny, wypasiony obraz.
No i już wiem, że wykonując te same kroki na obrazie z LuCI pobranym stąd, interfejs WiFi zachowuje swoje ustawienia pod dopisaniu go do WWAN po restarcie. Na obrazie od ROOTERa nie. Może ma to jakiś związek z zaimplementowaną obsługą modemów 3G, które domyślnie stanowią interfejs internetowy? Nie wiem. Szkoda, bo fajny, wypasiony obraz.
Pytaj na ich forum, sporo ludzi tam siedzi.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Problem z bezpieczeństwem VPN
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc