Cezary napisał/a:Nie wiem skąd masz łatkę, ale ta podana w linkach ładuje się 100% czysto
hehe - w końcu doszedłem z tą info - to co wydawało mi się "nieczystym" wejściem łaty okazało się w sumie rozbudowaną informacją o procesie - po prostu offset był inny, a kod wchodzi prawidłowo i docelowo w odpowiednim miejscu.
Tak czy inaczej wracając do porównania tej funkcjonalności pomiędzy BB a trunkiem (coś z zakresu >= v43707 - dla mnie to ta wersja bo od niej testuję, swoisty pkt. odniesienia) widoczna jest różnica jednak na korzyść trunka. W BB te transfery dochodzą mi przy identycznych plikach i warunkach transferu zaledwie do 680 Mb/s w LAN<=>LAN w porywach, natomiast w WAN=>LAN coś ok. 209-215 Mb/s. ISP jak wspominałem to UPC 250 - oczywiście prędkość po wanie zawsze jest trudna do przewidzenia, w sensie czego się spodziewać, ponieważ nie można przewidzieć co tam UPC będzie w danej chwili "przycinać" i gdzie - raz jest lepiej raz gorzej przy tym samym sofcie i tych samych, innych detalach - aczkolwiek i tak średnio lepiej niż w AA - transfer zawsze w okolicach 200 Mb/s - czyli postęp jest.