Odp: Dysk czy NAS do WR1043ND
Rozumiem, pytanie taki: ZYXEL NSA325 V2 2xHDD SATA2/3 1.6GHz USB3.0 z dostawą kosztuje prawie tyle samo co ten z ibooda.
To który lepszejszy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Dysk czy NAS do WR1043ND
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rozumiem, pytanie taki: ZYXEL NSA325 V2 2xHDD SATA2/3 1.6GHz USB3.0 z dostawą kosztuje prawie tyle samo co ten z ibooda.
To który lepszejszy?
To który lepszejszy?
One są praktycznie identyczne, za QNAP przemawia fabryczny software, ale jak i tak zamierzasz wrzucić np. Debiana, to szukaj różnic w innym miejscu - hałas, sposób montażu dysków, itp. itd.
Uprzejmie dziękuję za odpowiedź :-).
Rozumiem, że te mini mikro PC mają wszystko, łącznie z obudową i kosztują poniżej 300 zł, bo o takiej kwocie rozmawiamy. Tak ??
Rozumiem, że te mini mikro PC mają wszystko, łącznie z obudową i kosztują poniżej 300 zł, bo o takiej kwocie rozmawiamy. Tak ??
Rozmawiamy o kwocie 300-400 zł. Ja kupiłem używany i uszkodzony za 230 zł ale był jeszcze na gwarancji. Sklep wymienił płytę na nową.
Zaglebilem sie bardziej w temat i doszlem do wniosku ze rzeczywiscie ta kwota to za malo na cos porzadnego. Uznalem, ze w miare dobra cena to bedzie okolo 600-700 zl. Przynajmniej w tej cenie zlozylbym jakiegos malego itx z Celeron j1900. Co moglbym dostac w tej polce cenowej z gotowca? Nie ma ktos moze zlozonego cos podobnego na j1900? W szczegolnosci chodzi mi o realny pobor mocy przez ta platforme. Pozdrawiam,
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Dysk czy NAS do WR1043ND
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc