Ok udało mi sie skompilować dla platformy ar71xx. Jednak mam pytanie bo np dla routera WDR3600 Twoje Gargoyle Cezary zajmuje 7,8MB i 6,1MB a u mnie pliki zajeły 8,1MB i 6,5MB. A flash jest 8MB wiec pewnie nie wejdzie ? Tylko czemu wyszło 8,1 MB ? Robiłem na konfigu USB od Eryka z Gita. Nie zmieniałem nic.
1.Chcąc teraz aby w moim firmware dla serii USB były odpowiednie paczki gdzie dokonuje edycji co ma byc wkompilowane w firmware ? Bo w katalogu package jest masa paczek i nie wszystkie chyba sa wykorzystywane w domyslnym configu ?
2. Czy jak chce sobie coś np zmienić w załóżmy pliku oberview.sh to zmieniam to w katalogu /gargoyle/package/gargoyle/files/www/overview.sh czy w plikach juz od pierwszej kompilacji analogicznie w ar71xx-src ?
3. czy da sie zrobic patch aby np zmieniał pozcje załóżmy pozycji DNS z sekcji LAN do sekcji WAN w pliku basic.sh ? Moze kos powiedziec jak by musial wygladac bo patrzac w pliki Cezarego od patchy to jak zmienia jezyk to robi sie - a potem + juz w jezyku polskim. A tutaj jakby trzeba było zrobic ?